Støt KRIS i dit testamente

KRIS hjælper incestofre og seksuelt misbrugte og deres familier i og uden for kirkerne. Vi hjælper i den kristne tro, og vi hjælper både kristne og personer med andre trosretninger.

Vores hjælp er omfattende, og den gør en stor forskel for dem, som vi hjælper.

Vi håber, at du vil hjælpe KRIS med at hjælpe andre.

Opret et testamente med donation til KRIS

En af de måder, du kan hjælpe, er gennem oprettelse af et testamente med donation til KRIS. Vi har etableret et samarbejde med den juridiske virksomhed Dokument 24. Du kan oprette et testamente GRATIS, når du donerer en del af, eller hele din arv til KRIS

Det er enkelt at skrive et testamente hos Dokument 24. Du skal blot besvare nogle spørgsmål online. Når du har skrevet os ind i testamentet, vil prisen ændre sig til 0 kr. og du vil straks få dokumentet tilsendt pr. e-mail.

Tlf Rådgivning hos dokument 24 er gratis 53 70 10 30

 

Start dit testamente her.

Når du har modtaget dokumentet, skal det skrives under.

Testamentet kan skrives under som et notartestamente eller et vidnetestamente. Du vil modtage begge muligheder fra Dokument 24 sammen med en guide til, hvordan underskrift skal foregå. Virksomheden anbefaler, at du skriver notartestamentet under. Dette er den mest sikre form for underskrift af denne type dokument.

 

Hver en krone tæller

KRIS er fritaget for at betale arveafgift, og alle donationer går dermed til at hjælpe incestofre, seksuelt misbrugte og deres familier.

 

På forhånd TUSIND TAK!

Al støtte er meget værdsat, og vi håber, at du vil benytte dig af muligheden for at skrive os ind i dit testamente. På forhånd mange tak for din støtte!