Nye arrangementer på tengebordet!

Et nyt år står for døren og vi i KRIS vil gerne rigtig gerne give dig et lille indblik i, hvad der er på tegnebordet af arrangementer. fuld_kalender

På tegnebordet er lige nu et arrangement, som hedder “krop, kraft og trygge steder”, som bliver et fantastisk arrangement. Vi er igang med at søge tilskud til arrangementet, så det ikke bliver dyrt at deltage i arrangementet. Der kommer fokus på det “hele menneske” med alt, hvad vi rummer. Glæd dig til mere information om dette arrangement.

Yderligere er der en “kreativ dag” på tegnebordet, som er for dem, der kunne tænke sig at udfolde deres kreative side. Hvis du ikke har en kreativ side, kan den absolut udvikles ved sådanne et arrangement.

Som der er hvert år, kommer der også en Rosengudstjeneste igen i efteråret. Det ser vi også frem til.

Ellers har vi vores Årsmøde d. 30. april, som også er i støbeskeen lige nu og det er os en glæde at kunne meddele, at Karen Margrethe Kirk kommer og taler den dag. Sæt dato i kalenderen allerede nu. Der kommer mere information i det nye år.

“Helbredelse af sjælen”, som er et must at komme med til. Der starter hold op løbende, så hold dig ikke tilbage med at få tilmeldt dine venner og dig selv. Se mere her om arrangementet og ønsker du at tilmelde dig nu, så kan det ske ved at skrive til Kris@kris-dk.dk eller ringe på 29702305.

Vi glæder os til at se dig.

– KRIS