En sensommer hilsen

Kære venner af KRIS, jeg håber I har nydt den danske sommer. Sjovt, som vi kan drømme om sensommer, mon den så kommer?

Jeg har nydt sommeren, blomsterne og alt det friske grønne, som bare strutter af liv. Børnebørn af alle slags, hvor er det herligt, når de laver modeshow, af oldemors kjoler og sjaler, farfars skjorter og lidt loppefund m.m. og turen til Legoland og hvad vi ellers fandt på af narrestreger.

Midt i det hele har vi forsøgt også at fordele ferien, så vi også kunne tage højde for, at der var klienter der havde brug for at se nogen indimellem. Så vi holder fri på skift i KRIS. Ikke alle har det så ligetil med familie komsammen i ferien, ferien kan faktisk være en plage, for alt bliver så stille. Det føles som om alle andre har nogen at dele liv med, men hvad med ”mig” eller ”os”. Det giver lidt stof til eftertanke – sidder der så mange ensomme, som jeg tror der gør, så har vi ikke så meget tilovers for vores nabo, som vi måske går og bilder os ind i vores skønne land. Vi håber, at de dejlige mennesker vi arbejder med må finde venskaber derude i livet mellem jer og os, så også sommeren kan blive en god tid.

Ny medarbejder:

I afdelingen i Århus har jeg fået en ny medarbejder, som starter op her efter ferien. Det er bare med taknemlighed vi tager imod Anna Kathrine og byder hende velkommen blandt os i Århus. ( Anna, Marie og Helene)

Jeg har færdiggjort min IPSICC uddannelse, var til eksamen d. 4 august og det gik rigtig godt. Nu kan jeg blive medlem af DPF Dansk Psykoterapeut Forening, det gav oveni en mastergrad i psykoterapi fra IATA (International Association for Theological Accreditation). Meget rart at få det på plads. Min første uddannelse blev ikke godkendt af DPF . Det betyder noget for vores samarbejde med andre, at de ting er på plads. Det er vores tidligere leder Vibeke Møller, der har kæmpet denne uddannelse op på et højt niveau, det er godt gået. Nu er det en uddannelse, vi kan være stolte af og henvise andre til.

Hvad vi hørte i byen blev til virkelighed:

I Herning afdelingen fik vi den glæde, at de 100.000 kr som vi havde udsigt til fra Herning kommune endelig kom, så også her er der meget at sige tak for. Her har Karlo Brondbjerg gjort en stor indsats for os. Tak til Karlo og det fine samarbejde, han har svaret på masser af spørgsmål undervejs.

Spændende besøg:

Jeg ringede til Søren L. Christensen, Direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Herning kommune, og spurgte, om vi kunne få en snak sammen. Jo, det ville han gerne, men hos os. Herligt, det blev et konstruktivt besøg og god faglig snak fra begge sider. Sonja og jeg fortalte om vores arbejde og han fortalte om sit arbejde og opfordrede til at fortsætte og kæmpe for at få pengene hjem ved hjælp af politikere. Så må I jo stemme på Karlo igen sagde han.

Det håber vi, I gør sammen med os.

Vi er alle startet op efter ferie igen, har haft det første medarbejdermøde og glæder os til alt det, vi skal opleve i dette efterår.

Jeg vil slutte med et dejligt vers fra Gal.6:9 ” Når I gør det rette, skal I ikke blive trætte”

Med sensommer hilsen fra Helene