Minde ord om Frida Forum

Det er med sorg, at vi må meddele, at Frida Forum ikke er hos os mere, hun gik hjem til Herren d. 12 august.

Frida deltog i kurset helbredelse af sjælen, og derefter blev hun selv underviser på kurset. Der lærte jeg hende at kende, som en der elsker Jesus og havde nød for at andre mennesker måtte opleve ham og hans helbredelse ind i deres liv.

Hun havde omsorg for andre, og hun havde en indstilling, at hvor hun kunne hjælpe, der gjorde hun det. Hun var arbejdsom, hvilket vi flere gange oplevede i KRIS, at hun gerne bagte kager, når der var brug for det.

Vi vil herfra KRIS ære Frida`s minde, samtidig med at vi beder om Guds nærvær og FRED og hjælp til hendes mand Peter, som sidder i KRIS’ bestyrelsen. Samt for deres 4 børn og børnebørn, som oplever den tomme plads i hverdagen.

Skrevet af Sonja Jensen