En lille hverdags hilsen

Så er sommeren virkelig over os, meget tidligt og meget varmt. Solsorte ungerne i min klatrerose er lige netop kommet på vingerne. Jeg sad og nød min kaffe med både hund og kat om benene. Men pludselig hoppede en unge af reden og katten så det, var straks på poterne – så måtte godbidderne frem. Det lykkedes at rede fugleungen denne gang, og få lokket katten med på den anden side af huset. Så lidt skal der til for at nyde en kop kaffe og føle sig rig midt i naturens undere.

  • Og endnu mere rig føler jeg mig i mit arbejde, når en klient lykkedes. Selv om der fortsat vil være kampe at kæmpe, så glædes jeg over de små fremskridt, der danner grundlag for flere.
  • Når troen er en ressource i menneskers liv, når alt andet slipper op – det er stort.
  • Når Sonja og jeg sidder i Huset nr.7 i Herning i dag, og hører en klient der har mod til at konfrontere sin krænker (far), selvom terapeuten frarådede det. Terapeuten gik alligevel med til at arbejde på det og det endte med at betyde rigtig meget for dem begge. Foreningen SPOR havde arrangeret det møde. ( også en glæde at se andre lykkedes i deres arbejde)
  • Når en klient får det job eller kommer ind på den uddannelse de har drømt om i årevis.

Så skinner solen også på indersiden.

Gode sommer hilsner til jer alle og tak fordi I støtter op om det fantastiske arbejde vi har.

Hilsen Helene