Ny brochure

Ny brochure

Af: Sonja Jensen

I december 2020 kom en kasse med helt nye brochurer ind på kontoret i Herning. Det var resultatet af en lang proces, som vi har været igennem.

Det startede med, at en coach gjorde os opmærksom på, at det billede, som var på vores hjemmeside ikke fortalte, hvad vi arbejdede med. Så blev der nedsat et udvalg, hvor også en tidligere klient var med. Der blev kigget på mange billeder og talt meget om, hvordan vi bedst rammer det, som vi vil signalere. Det endte med at vi valgte dette stigebillede, som bedst beskrev det.

Forestil dig en dyb mørk kælder. Der er en laaaang stige op. Deroppe er der lys – og frem for alt HÅB.

JA det er det, vi vil signalere – at der er HÅB.

Man kan sammenligne det med, at når vore klienter kommer til os – og det er hvad vi oftest oplever – så er de nede i en dyb mørk kælder. Det er forskelligt, hvilket trin de står på – eller om de slet ikke er på noget trin, – men de har alle stiftet bekendtskab med nogle, eller måske ALLE ordene som vi har sat på:

Selvmordstanker – skam – seksuelt misbrug – frygt – bryd tavsheden – depression, håb

og vi ønsker, at lyset fra håbet skal bryde igennem, så vejen op ad stigen er mulig.

Den idé gik vi til bestyrelsen med. De syntes, at den var god, så derfor kom den på hjemmesiden.

Derefter inviterede vi Hanne Baltzer, som er journalist med til vores sommermøde i bestyrelsen, og gav hende opgaven med at lave en ny brochure.

Den tidligere brochure er fra 2013, så den har været brugt i 7 år. Da hun så vores billede fra hjemmesiden, var det hendes forslag, at det skulle på den nye brochure. Det syntes vi var en god idé.  Derefter fandt vi 2 klienter, som var villige til at fortælle deres historier til Hanne Baltzer. Det kom der 2 meget interessante og forskellige livsfortællinger ud af.

-Så glæd dig til at læse den nye brochure – og vær med til at dele den ud for at gøre KRIS kendt.

Vi håber, at “Corona´en” snart vil slippe sit tag, så det bliver lettere, at komme ud og møde andre.

Se ny brochure: brochure KRIS

Obs. Mobilpaye nummeret i brochuren er ændret. Se andet sted.