Tanker fra “min” frokoststue i Århus

picnicFra min lille frokost stue (6 m2) sidder jeg og har udsigt til en skøn kagedåse med motiver fra ” Vinden i piletræerne”, frokost i det grønne. Lige om kort tid er det sådan, vi sidder og hygger udenfor med madkurven og vennerne. Men der findes også nogen, der ikke har så mange venner, der vil invitere dem ud på tur. Der findes også dem, der slet ikke tør at tage med på tur – har du tænkt på det? Se dig omkring måske er der nogen, der venter på din invitation – har du tålmodighed til at invitere igen, hvis de nu ikke tør sige ja, første gang? Måske det nærmeste de har været på en tur i det grønne, er længslen.

 

STOR GLÆDE I HVERDAGEN

Tænk at nogen meldte sig til at lave praktisk hjælp i KRIS, det er stort.

En grandvoksen mand og hans voksne søn lagde gulv i vores lille gang, det blev så pænt. Der blev også sat tætningslister i de utætte vinduer m.m., hold da op hvor det hjalp – tusind tak til jer!

maleVæggene så lidt ramponerede ud, der har hængt hylder, før vi kom til, vi trængte til at nogen malede.  Mogens og jeg var på lejr, vi fortalte lidt om arbejdet i KRIS og nævnte, at vi godt kunne bruge nogen frivillige. Efterfølgende blev vi kontaktet af en dejlig familie, som nu i skrivende stund er ved at male i lejligheden i Århus. Vi lejer den ene halvdel ud, for at skære ned på udgiften og tænkte, så må vi hellere male lidt.

Den dejlige familie stillede sig til rådighed og mere end det, de skaffede og betalte det, vi ikke selv havde til at udføre arbejdet – de er dygtige og det ser såååååå flot ud nu. Der blev sat lister op, hvor der manglede, lofter og vægge bliver malet. Stor tak til disse skønne mennesker der kom og sagde, vi kan ikke det I gør, men vi kan noget praktisk. Juhuuu… nogen så det, og gjorde alvor af det. Tusind tak til jer!

Vi vil igen i år lave loppemarked til fordel for KRIS’ arbejde.

Det bliver i Solsøhede i Videbæk, der er også brug for lidt praktisk hjælp, hvis nogen har lyst? Vi er startet på at indsamle effekter, så har du noget stående du alligevel ikke bruger mere, kan det afleveres Knivsbækvej 7, 6920 Videbæk.

Loppemarked 1Vi kunne bruge en som har lyst til at sælge noget på nettet til fordel for KRIS, så sidder der en med tid og lyst til frivilligt at bruge tid på dette, er du velkommen til at kontakte os på 21950209.

Vi har erfaret gennem mange års arbejde, at ”Kærligheden vokser, når du deler den ud, jo mer’ du får fra Gud!”

– Forårshilsen fra Helene