Stor donation

Stor donation fra Velliv Foreningen

Af/ Jette Kruse

”Vores mange frivillige gør hver dag en kæmpe indsats for at hjælpe seksuelt misbrugte med terapi og rådgivning. Da terapeuterne arbejder meget alene uden daglig kontakt med de andre terapeuter, har de brug for en dag, hvor deres trivsel kommer i fokus. Ud over deres tid giver de også mange penge til projektet. De frivillige har så meget brug for en dag, hvor de kan nyde og ikke blot yde og hvor deres kæmpe indsats året rundt bliver tilgodeset.”

Sådan stod der i en ansøgning til Velliv Foreningen – og vi var så heldige, at netop Velliv Foreningen gerne ville give de frivillige I KRIS netop sådan en dag.

Det resulterede i, at Torben Busk fra Velliv foreningen mødte op på Årsmødet og overrakte donationen til vores formand, Malene Nygaard Kristensen på ikke mindre end 50.000 kr.

Torben Busk fra Velliv Foreningen sagde ved overrækkelsen:

”I Velliv foreningen har vi stor respekt for det frivillige arbejde og den helt afgørende betydning som de frivillige har for mange medborgeres liv.

En donation til KRIS i Herning rammer lige i hjertet og er en stor anerkendelse af en flot og hjertevarm indsats overfor mennesker, der har det svært.”

Vi er i KRIS utrolig taknemmelige for denne donation og glæder os til at kunne forkæle alle de frivillige en dag.

Donationen vil blive brugt til at invitere alle vores frivillige ulønnede medarbejdere til en medarbejderdag med fokus på mental sundhed, så vi støtter op om de frivilliges trivsel.

Dette vil blive opnået via et foredrag med emnet egenomsorg/sekundær traumatisering for frivillige medarbejdere.

Sekundær traumatisering er den form for stress, der opstår, når man er udsat for at være vidne til eller arbejder med og prøver at afhjælpe andres traumer eller lidelse.

Efter foredraget vil der være faglig reflektion og samtale i mindre grupper for at få vendt og delt nogle af de svære situationer. Foredraget holdes af Socialrådgiver, cand.scient.soc. Kombineret kandidat / Combined Master socialrådgiver og psykologi Gitte Jakobsen. Medarbejderdagen afholdes på Hotel Eyde, som også står for forplejningen

Det glæder vi os rigtig meget til.

Efter overrækkelsen har donationen fået omtale i både ”Udfordringen” og i ” Brønshøj-Husum Avis Gladsaxe Bladet”

Vi sender en STOR TAK til Velliv foreningen.