Frivillighedsdagen i Herning

IMG_3796Fredag d. 26 august deltog KRIS i frivillighedens dag på Tinghus pladsen med en stand. I alt var der 29 stande, arrangementet var velsignet med godt vejr.

Igen i år stillede Annemarie op med at male på stedet, for at demonstrere at det at male kan være et godt redskab i at bearbejde følelserne, som er inden i én. Flere forbi passerende kom og fik en snak med Anne Marie. Tak til Anne Marie for hendes indsats.

IMG_3791På standen havde vi et bog bord af vores bøger, samt nogle malerier som nogen havde skænket til salg, Peter Forum (bestyrelses medlem) havde også taget sine træ ting med, som han solgte ud af. Der var kaffe og kage og en snak over det og hvad KRIS står for.
Der blev delt en del brochurer ud.

Vi fik også kontakt til et par andre foreninger, som vi på et eller andet plan kan få et samarbejde med. Så det blev en god eftermiddag, hvor vi som Kris fik vist, at vi er her.