Spændende ting sker i KRIS

Billede1

Kære Venner af KRIS

Lige nu oplever vi nogle spændende ting i KRIS

Vi har fået en dejlig kontakt til KDs Karlo Brondbjerg som kæmper for at KRIS må få penge til at nå endnu længere ud og få en stabil base. Det har været sådan en stor opmuntring for os, at tale med Karlo og fru Jenny om vores arbejde. Tak, til Peter for den formidling

Der kommer lige pt en stor del henvendelser, både telefonisk og nye klienter, enkelte gamle klienter kommer og får enkelte samtaler, det er helt normalt. Man har lige brug for at “holde fast” i det gode liv.

I vores grupper med” Helbredelse af sjælen” er det altid spændende at se hvad de forskellige kan give til hinanden. De almindelige støttegrupper, har også stor glæde af at mødes og dele liv med hinanden. Både i Herning og Århus.

I Århus har vi haft vandskade i maj måned og flere gange i løbet af sommeren. Der var afslag for boligforeningen om hjælp til nye gulve, forsikringen afslog i første runde men er nu på banen igen. Vi håber de vil tage skaden.

Vi afventer lige i øjeblikket svar fra dem.

vi har lige for tiden 5 invitationer til at komme ud og fortælle om arbejdet, så vi træner til at skulle ud på skoler og andre institutioner , det er rigtig dejligt at få lov at fortælle at der er hjælp at få.

Vi laver lidt spirende forsøg på at komme til at samarbejde med andre i byen, en udfordring vi er lidt spændte på. Vi har endnu ikke klare aftaler – men det satser vi på. vi vil gerne dele viden med andre.

Vi glæder os til et spændende 2017, fyldt med nye muligheder. Al ære til Gud.

– Helene Svendsen