Tak, til Gud.

Mogens og jeg deltager på en OASE weekend hvert år i februar, vi underviser lidt sammen med andre. Der får vi altid lov at sige lidt om hvad KRIS er, og der bliver ved et af møderne samlet ind til KRIS’s arbejde. Det er jo fantastisk. Efter indsamlingen sidste år, henvender en kvinde sig og siger, at hun vil være behjælpelig med at lave en powerpoint, som vi kan bruge næste gang. Det har været så stor en opmuntring og velsignelse for os.

Tak til Bjørg H. Biseth fra Silkeborg for det fantastiske store arbejde du har lagt i det, og glædet os med! Den blev så godt modtaget i år, og I kan om ikke så længe se den på vores hjemmeside. Den bliver redigeret som film, fordi vi også mødte andre dejlige mennesker, der lige kunne det. Det er så overvældende, at der er nogen derude, som har hjerte for dette arbejde – og præcis kan det, som vi ikke selv kan. Det har været en stadig bøn: “Gud vil du give os de mennesker vi har brug for”. OG HAN GØR DET (og hvorfor er jeg overrasket?? – fordi det er så stort hver gang, TAK,LOV OG ÆRE TIL HAM).

Da jeg var på IPSICC uddannelsen i januar blev jeg opfordret til at kontakte en kvinde, med henblik på at få nye i bestyrelsen. Hende har jeg mødt for nylig. En fantastisk ung kvinde som bliver valgt ind til årsmødet i April. Så kom og se og mød hende der. Så bliver jeg kontaktet af Sonja, hun mødte Birthe, som også gerne vil hjælpe til i KRIS. Ja, Gud hører bøn! Nye døre åbner sig.

Også en taknemlighed for Greg og Birgith og deres store arbejde for at få repræsentantskabet i tale.
De gør, hvad de kan for at få nogle medlemmer til at være aktive i menighederne. Skulle du sidde og tænke, at du gerne vil lægge lidt brochurer ud i din menighed, eller du vil gerne formidle et besøg af KRIS, hvor vi kan komme og fortælle om arbejdet eller forskellige temaer, så kontakt repræsentantskabet. Deres mail finder du her.
Vi vil rigtig gerne have flere til at blive aktive medlemmer .

Så alt i alt, er vi rigtig godt begyndt på et nyt år.

Jeg glæder mig til at se disse spirer vokske og blive kraftige.

– Helene Svendsen