Frivillighedsdagen

Den 24. august deltog KRIS i frivilligheds dagen på Tinghuspladsen i Herning. Vi havde en stand sammen med 35 andre frivillige foreninger i Herning. Vi synes, det er vigtigt at vise, at KRIS er til stede i byen, så derfor stiller vi op.

Da dagen oprandt med regnvejr, tænkte jeg: Åh nej da – men jeg bad til, at det måtte blive tørvejr mellem klokken 13 og 17. Den bøn blev næsten opfyldt, for der kom kun en lille byge kl. 16, og ellers var det fint vejr. Der var megen trafik forbi vores stand, og en del fik brochurer med på vejen. Man kunne også købe vores bøger, og ligeledes havde Peter Forum stillet en lille loppe bod op – alt sammen blikfang. Anna Marie Tjargvad var arbejdende kunstner for at illustrere, at det at bruge sin kreativitet er en god måde at bearbejde sine problemer på. Det blev ikke til de dybe samtaler eller mange kopper kaffe og kage, men vi fik vist flaget. Der var mange, der standsede op og læste vores bannere.

Frivilligcentret havde inviteret alle de frivillige på spisning bagefter. Peter og jeg kom til at sidde ved en, der er ansat i kommunen til at hjælpe kronisk syge, og hende fik vi en god samtale med. Så det blev en rigtig god dag. TAK for det.

Sonja Jensen.