En hilsen fra hverdagen

Kære medlemmer og læsere af nyhedsbrevet fra KRIS.

Jeg Sonja har lyst til at fortælle om en opringning, som jeg fik den anden dag, da det, jeg oplevede der, fortæller mig, hvor godt det er, at KRIS findes.

En medarbejder i et jobcenter fra en af omegns komunerne ringede, da hun manglede hjælp til en klient, som sidder fast i kontanthjælp systemet. Klienten vil gerne arbejde men symptomerne på hans senfølger efter overgreb gør, at han ikke kan. Denne medarbejder havde ledt efter kvalificeret hjælp til ham alle mulige steder, men forgæves. Den sidste mulighed der fandtes, var KRIS, så derfor ringede hun til mig. Hun fortalte lidt om hans situation, og da vi kom ind på betalingen, sagde jeg, at sædvanligvis giver klienterne 300 kr. for terapi, kniber det med pengene så nedsættes det til 150, og i nødstilfælde er det gratis. På spørgsmålet om, hvor vi så fik penge fra, svarede jeg, at vi søger fonde, og vi får lidt støtte fra kommunen, men at vi også har nogle  gavegivere, som hjælper os, og at vi arbejder i tro til Gud.  Da svarede medarbejderen: Så vil jeg være gavegiver. Hendes klient havde ingen mulighed for at betale, han lever på et minimum. Så nu skal han starte i et forløb hos KRIS.

Vær med at bede om at han bliver genoprettet, så han kan arbejde og hans livskvalitet blive løftet.