Fra kurset: helbredelse af sjælen.

Vi – Mary og Sonja har lige afsluttet et kursusforløb “helbredelse af sjælen” med nogle modne kvinder. Her er nogle vidnesbyrd om, hvad de bl.a. har fået ud af det.

En fortæller: På spørgsmålet om at have haft et møde med Jesus.  Ja det var ved et af de første møder, hvor vi skulle tænke på en oplevelse fra barndommen. Jeg vidste, nærmest på forhånd, hvilke oplevelser der ville poppe op, nemlig det, der har givet mig dødsangst siden barndommen. Men så prøvede jeg at få Jesus med ind i oplevelse af hospitals traumet, hvor jeg altid har følt at mine forældre svigtede og lod mig være der alene i lidelserne. Da så jeg for mit indre, hvordan de kom efter mig og var så glade. De havde lidt så meget, fordi de IKKE måtte besøge mig på hospitalet. Jesus var der. Jeg så mine forældre stå for enden af en hospitalsgang med hinanden i hænderne og blev så glad, og jeg hørte Jesus sige “Jeg vil aldrig slippe dig og aldrig forlade dig, og dine forældre forlod dig heller aldrig”.

Efterfølgende har jeg fået mere frihed samt fred og meget mindre angst.

Der var også en anden oplevelse, hvor jeg var ved at – eller troede jeg var ved at  drukne. Den oplevelse fik jeg også et andet syn på. Og Jesus sagde: “Mit barn, du druknede jo ikke, så hvorfor have denne frygt hele livet. Den oplevelse satte mig også i frihed. ”

På spørgsmålet om: Hvordan mærker du virkningen af mødet med Jesus? Jeg mærker mere indre ro, og er ikke så bange for, at der skal ske noget med mig, min familie eller venner. Jeg har fået mere tillid til Gud.

Den proces af helbredelse af sjælen, som er startet, vil jeg arbejde videre med.

Materialet og bogen: Helbredelse af sjælen er så godt, fyldt med livgivende undervisning og skriftsteder, der taler lige ind i situationen.  Det har også været givende at følge  de andres proces, samt dele liv med hinanden i fortrolighed.

jeg vil ønske, at rigtig mange får mulighed for at følge et forløb af “helbredelse af sjælen”

__________________________________________________________________

En anden fortæller:

Jeg har oplevet, at Jesus talte til mig om, at jeg var elsket af min mor(5 årig )

At jeg som “et lille barn” ville kravle op på min himmelske fars skød, men at han skubbede mig ned for at jeg skulle stå selv, og så ville han være ved min side.

At Jesus viste mig en anden side af mine minder om mine forældre end det, jeg huskede. Det betyder, at jeg nu bedre forstår, hvad der ligger bag mit behov for at tage ansvar og have kontrol over nutid og fremtid. Jeg har været troende siden jeg var 15 år, men er ikke vokset op med Jesus i familien.  At gå ind i disse minder og erkende, at jeg troede, at Gud elsker mig, og gav Jesus som sonoffer  for mine synder, og samtidig har levet som om, Jesus IKKE kunne give mig den sikkerhed økonomisk, helbredsmæssigt, som jeg havde behov for, i den sidste ende, har været en øjenåbner for mig.  Jeg elsker min far, fordi han var rar og god ved os, men han havde en side i sig, som jeg ikke vidste om som barn. Først som 13- 14 årig mistede jeg tilliden til ham og besluttede, at jeg måtte holde øje med ham og beskytte ham. (ubevidst – men det er noget, jeg er blevet klar over har været min mission, samtidig med at jeg havde et dybt ønske om at, han ville overgive sig til Jesus, så han kunne blive frelst fra sin synd og skyld).

Denne erkendelse af hvad der er mit, og hvad der er Guds ansvar, og mine forældres ansvar, har givet mig en større forståelse og en fred i min hverdag og i mit forhold til Gud og mennesker omkring mig. Jeg skal ikke frygte eller kontrollere fremtiden for hverken mand – børn – familie eller omgangskreds, men må være og leve i nuet.

Jeg vil arbejde videre med Guds helbredelse af min sjæl, så jeg må blive sat virkelig fri.

—————————————————————————————————————

Har Du lyst at være med i et kursusforløb “helbredelse af sjælen” så kontakt Sonja (sonja.jensen@kris-dk.dk) eller Mary (marymartinussen@gmail.com), Vi starter et nyt hold, når der er deltagere nok. (4- 6 kvinder) Hvis du er mand så kontakt også Mary. Hendes mand Hugo har mande kurser.