Rosengudstjeneste 25.10.2020

Rosengudstjeneste

 Søndag den 25. oktober 2020 kl. 19.00

Sct. Johannes kirke i Herning

Fredhøj Allé 2

Ved Rosengudstjenesten ønsker vi at sætte fokus på Guds kærlighed, barmhjertighed og trofasthed overfor de mennesker, for hvem livet er blevet lidelsesfyldt og vanskeligt som følge af de alvorlige seksuelle krænkelser, som de har været udsat for.

Guds omsorg udtrykkes gennem lovsang, v. Hanne Bødtker og Anne Marie Tjargvad, tale v. Mogens Svendsen fra KRIS, nadver, forbøn. Vi vil høre hvad Kristus har at sige til ofrene – ham, der bevarede kærligheden midt i smerterne, rosen iblandt torne.

Samtidig vil vi påpege kirkens særlige opgave med at vise omsorg for disse mennesker, og formidle håbet om lægedom og lindring – om et dejligt og meningsfyldt liv – smerten til trods.

Gudstjenesten arrangereres af Landsorganisationen KRIS (Kristen terapi og Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte) og Sct. Johannes Kirke. Arrangementet finder sted i Sct. Johannes Kirke.

Gudstjenesten er for ALLE

 Efter Gudstjenesten er der en stående kop kaffe og en småkage, hvor der mulighed for at få en snak med medarbejdere fra KRIS og få yderligere information om organisationens arbejde.

Indsamling til KRIS under lovsangen.

Information om gudstjenesten kan fås hos:

Landsorganisationen KRIS, tlf.: 29 70 23 05