sommermøde 2020 – dryp fra bestyrelsen

Af: Mette Baldwin

Sommermøde 2020 – dryp fra bestyrelsen

 

Bestyrelsen mødtes den sidste fredag i august i Helene og Mogens´ dejlige sommerhus i Stauning.

Sammen nød vi et lækkert aftensmåltid, hvor Hanne Balzer også deltog. Hun skal i gang med at lave en ny brochure for KRIS. Det drøftede vi med hende.

Hun roste den nye forside på KRIS´ hjemmeside. Det var stort, da hun arbejder som journalist og har et professionelt øje for dette!

Birgit Dashnaw deltog fra Repræsentantskabet fredag aften. Vi mærker opbakning og engagement fra hende og dem.

Vores sekretær Jette og Svend Åge (ny i bestyrelsen) deltog for første gang på sommermødet. Vi fik mere kendskab til dem og hinanden.

Vores formand, Malene var med fredag aften med 5 uger gamle Maren. Godt gået af dem begge! Vi nåede det fredag, der skulle nåes sammen med Malene.

Lørdag deltog –  ud over de nævnte Mogens, Helene, Karin og Mette. Her havde vi tid til at samle op på flere emner, da vi har mødtes færre gange i år pga corona.

Alt i alt et godt sommermøde. Jeg nyder engagementet og bliver opbygget af bestyrelsesarbejdet i KRIS. Jeg har været med i 2½ år og mærker, at vi nu kan arbejde dybere og godt fokuseret i håbet om en god fremtid for KRIS og vigtigst; at klienterne fortsat vil få gavn af hjælpen fra KRIS.