162.408,60 kr. til KRIS

162.408,60 kr. til KRIS
Af: Malene Nygaard Kristensen

Denne nyhed er fantastisk at dele med jer medlemmer.
I juli – midt i sommervarmen – fik I en hilsen fra mig på jeres mail, med en bøn om at hjælpe os med at få flere medlemmer. Det var der nogle af jer, der tog til jer, og sendte mailen videre til folk I kendte. Det skal I have en kæmpe tak for. Vi fik 28 medlemmer i løbet af juli måned. Det var dejligt at mærke, at I er med os i arbejdet.
Som jeg skrev i hilsenen, skulle vi i KRIS dokumentere, at vi var landsdækkende, både gennem medlemmernes fordeling over hele landet, men også gennem aktiviteter og gennem en redegørelse for, hvem vi er, og hvad vi vil. Det gav forskelligt arbejde både til sekretæren og til bestyrelsen, og det hele sendte vi så ind til Socialstyrelsen i slutningen af juli måned. D. 24. aug. fik vi svar. Socialstyrelsens ULFRI-pulje (ansøgningspulje til landsdækkende frivillige sociale organisationer) bevilligede KRIS 162.408,60 kr. til vores arbejde. Det er bare helt fantastisk!
Så tak til jer medlemmer, tak til Jette, vores sekretær, til terapeuterne, til repræsentantskabet og til bestyrelsen for at bruge tid og kræfter midt i sommeren på at gøre det nødvendige arbejde. Men mere end nogen andre så takker vi Gud for hans indgriben, og fordi han er med os og baner vejen for os -også i forhold til økonomien.