At være med i KRIS bestyrelse

At være med i KRIS´ bestyrelse

 Af/Mette Baldwin

 Jeg har været med i KRIS´ bestyrelse i snart 4 år.

Jeg meldte mig, da jeg fandt frem til KRIS, pga jeg var medarrangør af et kursus i min kirke.

Jeg ville samle info om, hvor man kunne være frivillig indenfor sjælesorg og at give støtte til mennesker, der har det svært. Det inspirerede mig til at undersøge nærmere, og der stod på hjemmesiden, at der manglede folk i bestyrelsen, så det søgte jeg om.

KRIS havde jeg mødt i København i 90´erne – både i form af undervisning/prædikener i Bethlehemskirken og ved at kende flere kvinder, der havde fået god hjælp hos KRIS.

I bestyrelsen har jeg været særlig glad for det tværkirkelige samarbejde. At vi kommer fra forskellige kirkesamfund og baggrunde har været en berigelse, både for mig og for arbejdet i KRIS.

Særligt det, at vi altid starter med en andagt og beder sammen, det har været stærkt og nemt for mig at gå ind i.

Vi har altid brug for at ligge arbejdet og KRIS´ fremtid i Guds hænder. Han viser vejen for os.

Samtidig er der dygtige folk i bestyrelsen. De senere år er Svend Åge kommet til som en kompetent kasserer og Jette er en fantastisk dygtig sekretær. Mere af arbejdet er delt ud i udvalg, så alle har særlige områder, de arbejder mere på i perioder.

Jeg har lært meget af Malenes overblik, især i forhold til det visionære. Ud fra hendes fine tegninger og gode drøftelser har vi turdet gøre nye ting, det har været rigtig spændende! -At vi altid søger Gud for hjælp og inspiration – det virker!

Jeg har nydt at være med og kunne bruges, også med min baggrund og mine uddannelser. Jeg er både pædagog og psykoterapeut.

Det at bakke op om andres dygtige terapeutiske arbejde har passet godt for mig i disse år.

At terapisamtalerne samtidig er omsluttet af bøn og der er mulighed for forbøn for klienterne er stort. Det tror jeg på kan rykke allermest for et menneske i nød.

Så det er med vemod, jeg træder ud af bestyrelsen til årsmødet.

Men vil her opfordre dig til at melde dig, hvis du har interesse og lyst til at være med.

Kontakt Malene hvis du overvejer at melde dig

Med kærlig hilsen næstformand Mette Baldwin, Silkeborg