Økonomisk rådgivning

Økonomisk rådgivning?

Af/Malene Nygaard Kristensen

En ide er opstået blandt terapeuter og bestyrelse i KRIS. Kan det mon være muligt at tilbyde økonomisk rådgivning gennem KRIS.

Indimellem oplever terapeuterne, at økonomien hos klienterne er en kæmpe kilde til bekymring. En bekymring der tærer på kræfter og overskud, og som derfor også sætter bremser for terapien og dens virkning. KRIS forsøger at hjælpe på forskellige måder allerede – i form af muligheden for at betale mindre for terapien eller få det hele sponsoreret – men hjælpen der opnås gennem terapien, er betydelig mindre, hvis klienten har en konstant knude i maven over næste regning eller over breve fra kreditorer, som bliver ved at komme.

Er der mon nogen af jer medlemmer, som kan noget med at lægge budgetter, skabe overblik over gæld eller lignende, og har lyst til at bruge det i denne sammenhæng? Så må I meget gerne give lyd, for så vil vi rigtig gerne have jeres hjælp.

Vi ville gerne kunne give mulighed for en ”light” rådgivning i forhold til økonomien, og skabe mulighed for at vedkommende kan få hjælp til at komme til et af de øvrige tilbud om økonomisk rådgivning, hvis der er behov for yderligere hjælp. I første omgang er det hovedsageligt til en snak om, hvordan et tilbud kunne se ud, uden at vi kommer i karambolage med lovgivning og retningslinjer for rådgivningsområdet.

Hvis du har input, så skriv endelig til formanden på malene.nygaard@kris-dk.dk eller til KRIS på  kris@kris-dk.dk