Et af Kris’ formål

KRIS’ formål er at informere om, hvad kris arbejder med, vores ansvar som kristne i forhold til de seksuelt misbrugte, hvad de kæmper med og hvilken hjælp, de har behov for m. m.

Forleden dag havde jeg den glæde at dele dette med frokost gruppen i Betania, hvor Lisa Lauridsen fortalte om, hvilken forskel det havde gjort for hende, at hun havde fået kontakt til Kris. Kontakten til Kris og især Gud havde ændret hendes liv totalt.

Lisa fortalte om flere områder i sit liv, som hun havde fået hjælp til at bearbejde. Et af dem var, at hun altid havde fået at vide, at hun var grim. I hendes opvækst så blev hun altid tiltalt som den grimme, der var aldrig nogen, der havde lært hende eller opmuntret hende til at gøre noget ud af sig selv. En dag hun kom til samtale i kris, blev hun mødt med “hvor er du pæn i dag”. Det medførte, at hendes verden væltede, hun kunne ikke være pæn, men der begyndte en proces, hvor hun ændrede sin identitet til at være en smuk kvinde.

Det vidnesbyrd Lisa fortalte, samt information fra undertegnede, berørte tilhørerne, så de viste, at det er vigtigt at støtte op om kris.

Den dag blev der mange nye medlemmer og en stor kollekt sum blev samlet ind til Kris’ arbejde.

STOR TAK til frokost gruppen i Betania for opbakning.

Den dag kørte jeg hjem med en boblende glæde i mit hjerte og taknemlig til Gud, for det jeg havde oplevet.

Du som læser dette, hvis du skulle have lyst til at invitere til et informations møde om kris i din sammenhæng, så henvend dig til os på 29 70 23 05 eller kris@kris-dk.dk

– Sonja Jensen