Så stor en betydning

Kære læser.
Tak for en skøn opbakning i året der er gået.
Vi har oplevet, at nye har bakket op om arbejdet, ikke så mange – men det har haft STOR betydning for det daglige arbejde at vide, at der er nogen som værdsætter det, vi gør. Det gør det absolut lettere at tage på arbejde, når den økonomiske krise kradser i lakken og jeg ved: der er nogen, der står sammen med Helene billede til hilsenmig.
Det er så fantastisk at se, når et menneske kommer videre i sin proces, nogen gange tager det år at ændre mønstre andre gange går det lidt hurtigere, men hver proces er unik. Jeg glæder mig hver gang, jeg får lov at følges et stykke vej med et medmenneske.
 
Så lige en opfordring. Sidder du derude og tænker, hvad kan jeg byde ind med? Måske er du kreativ og kunne have lyst til at donere et stykke håndarbejde, det kan være papirklip, strik, hækling,malerier eller lertøj,træ hvad som helst du lige sidder og laver.
Vi påtænker, at det kunne indbringe en gave til KRIS på vores årsmøde i April, hvor vi evt. bortlodder eller holder auktion over det, der kommer ind.
SÅ mange er kreative – og her kan det virkelig gøre en forskel. Vi tager imod fra januar.
Vi har allerede 1 der har budt ind med noget og som kom med ideen til en anderledes og hyggelig måde at samle penge ind på.
Husk at sætte kryds i kalenderen så du kan være med d.30 April 2016. Programmet er helt fantastisk.
Det er det helt fantastiske ved at medlemmer kommer på banen med ideer.
Mange kærlige hilsner og en velsignet jul til jer alle, Helene