Kurset “Helbredelse af sjælen”

Kursus helbredelse af sjælen!

Vi, Frida Forum og Sonja Jensen, har haft den glæde at være sammen med 6 fantastiske kvinder, til helbredelse af sjælen kursus i efteråret 2016 og vinteren 2017.

Da vi evaluerede, blev jeg meget glad. Vi fik en fornemmelse af hvilken forskel de 9 gange har gjort, når vi har været sammen. Det giver så stor glæde at opleve/se, at Jesus får lov at komme ind i smerter og sår og bringe lægedom, som KUN han kan gøre det.

En kursusdeltager fortæller, at hun b.l.a. fik et møde med Jesus, så hun fik mod til at tale med sin mor om hvad som skete, da hun var spæd. I mødet med Jesus oplever hun, at han tager hende i sine arme og giver hende den omsorg og kærlighed, som hun har brug for. Det gav lægedom ind i nogle sjæle sår, så hun føler sig mere hel.

En anden kursusdeltager fortæller, at hun blev sat fri fra en angst, som forstyrrede hendes liv. Og at oversigten over hvad tilgivelse er og IKKE er, har sat sit præg på hele familien.
Du kan også læse et vidnesbyrd mere fra en af kvinderne lige her.

Er du interesseret i at deltage i et kursus til efteråret 2017, er du velkommen til at tilmelde dig her ved at skrive en mail eller ringe på 29 70 23 05.

Mange hilsner fra Frida og Sonja.