Vidnesbyrd

Vidnesbyrd fra en af kvinderne fra “Helbredelse af sjælen

Da jeg startede i KRIS gruppen, var jeg så dybt deprimeret og næsten helt håbløst, som aldrig før i mit liv.

At dele vores sorg og få undervisning, har hjulpet mig rigtig meget. Men jeg tror, det var bønne stunderne som førte til den største forandring. Efter vi i gruppen fik et tæt og intimt fællesskab, var det fantastisk at bede for hinanden og se, hvor stærkt Helligånden virker igennem os: en lille gruppe af skrøbelige, smerteknuste piger.


Den største personlige oplevelse kom også igennem bøn for mig. Jeg kom også til individuel samtaler og der blev jeg bedt for mange gange. Efter en af disse bønner, hvor hele min krop blev velsignet, har jeg oplevet et enormt gennembrud. Jesus har løftet vægten af tunge smerter, mørket og angsten, som var blevet så uudholdelige for mig, at jeg begyndte at få selvmordstanker.

Han gav mig nyt håb og nye tanker. Jeg begyndte at tro, at der alligevel er noget for mig i dette liv og at jeg kan have en fremtid med Jesus, som er meningsfyldt.

Min helbredelse og genoprettelse er en proces, så der er stadig op og nedture, men jeg har taget noget med hjem fra KRIS, som kan hjælpe mig at fokusere på Guds løfter og lære at stole på Ham mere og mere.

Jeg er evig taknemmelig for mine søstre, som jeg har mødt her og den megen forbøn, som har løftet mig ud af desperationen.

Gud er god og Han lytter til den, vis hjerte er knust.

Amen