”At være UNIK – ØNSKET OG ELSKET”

Dine tanker omsættes til doodling på sten. Det var overskriften for formiddagen d. 11 nov . i Frivilligcenteret i Herning. Kursusdag med Irma Brondbjerg fra Billedværkstedet i Herning.

Mange smukke sten blev malet – se vores facebook side: Landsorganisationen KRIS, eller vores hjemmeside :www.kris-dk.dk der er en del billeder af de smukke sten og huse.

Byg dit livshus var emnet for eftermiddagen. Vi skulle reflektere over hvor vi var i vores livshus lige nu, hvordan vi ønskede vores livshus skulle være eller er? Hvad kendetegner dit livshus? Er der et sted til mine skatte? Har jeg brug for at rydde op sætte noget til storskrald? Er der et uopdaget rum? Hvilket fundament er huset bygget på?

 

Et par klienter udtaler:

 1. Irma er så inspirerende- med til at give livsglæde.

Jeg var så opmuntret af det kursus.

Hun ved lige, hvad den enkelte har brug for.

Hun var også varsom og ville ikke træde over nogens grænser.

Hun ved, hvor hun selv står og det gør mig tryg.

 

 1. Kreativ dag hos KRIS I Herning

  Vi var 11 kvinder, hvor flere af os kom langvejs fra, eksempelvis Mors, Djursland, Randers, Aarhus, Kolding. Vi deltog i en Kreativ Dag, som blev ledt af Irma Brobjerg. Hun guidede os igennem dagen skridt for skridt.

  Om formiddagen tegnede vi på sten. Selv os som almindeligvis ikke tegner – kunne lave fine udsmykninger på sten den dag. Jeg gik hjem med to sten som nu ligger på mit skrivebord med ord/udsmykning som får mig til at smile, når jeg kigger på dem.

  Om eftermiddagen lavede vi vores eget hus ved hjælp af træklodser. Et billede på hvordan vores liv ser ud lige her og nu og eventuelt vore fremtidige drømme. Vi fik igen en meget konkret, skridt for skridt vejledning. Træklodser blev valgt, malet og måske pyntet med diverse ting.

  Jeg har nu mit hus stående i min vindueskarm. For andre at se: -en fin samling af klodser som er udsmykket og ligner et hus, og for mig: -et symbolsk billede på mit liv lige nu med drømme ogskatter.
  Jeg fik et anderledes perspektiv på mit liv lige her og nu, og nye positive refleksioner blev sat i gang den eftermiddag.

  Alt i alt, en dejlig dag. Rart med en dag sat af til, at bruge mine kreative sider. En dag med fordybelse og hygge og stor imødekommenhed. Og super lækker kage! Vi mødtes som fremmede og jeg gik derfra med følelse af fællesskab og samhørighed. Glæder mig til næste år!!!

  C: Susanne fortæller..

  Tak for en rigtig dejlig og kreativ dag i Herning lørdag d. 11 november -17. Det var en skøn dag hvor tiden bare fløj afsted. Jeg havde glædet mig til dagen, hvor vi skulle prøve stendoodling … Jeg går næsten daglig ture ved mine lokale strand omkring Mols og Helgenæs hvor jeg samler mange sjove sten, så måske kunne jeg få noget inspiration til at tegne på stenene .. Det blev til en spændende dag med Irma Brondbjerg som kursusleder .. Irma havde så mange ting med som vi bare kunne benytte os af og efter et lille oplæg kunne vi bare boltre os .. skønt.. Om eftermiddagen arbejdede vi med vores eget livshus. Vi byggede hver især vores eget hus ud af alle de materialer vi havde rådighed og sluttede af med kort at fortælle hinanden lidt om hvilke tanker og drømme processen havde sat igang.. processen utroligt hvad deltagerne hver især havde nået frem til .. Tak til Helene og KRIS for et dejligt kursus.