Præsentation

Hej

Mit navn er Jette Aarestrup Kruse. Jeg er for kort tid siden blevet ansat som jeres nye sekretær i KRIS, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Jeg glæder mig rigtig meget over at være en del af det vigtige arbejde, KRIS gør.

Jeg er gift med min dejlige mand, Karsten. Vi har 3 skønne drenge på 12, 16 og 18 år. Samtidig har vi en sød lille plejedatter på 4 år. Vi bor 3 km. fra Herning, så det er skønt at kunne snuppe cyklen på arbejde.

I fritiden er vi aktive i Herning Oasekirke, hvor jeg er formand for Børne- og UngdomsOase, Herning. Samtidig er jeg leder i FDF.

Jeg har tidligere arbejdet 25 år i Krifa og 4 år i Nykredit, hvilket er en god ballast for arbejdet hos KRIS.

Jeg glæder mig til at lære jer og KRIS bedre at kende og sidder klar ved telefonen hver mandag, onsdag og fredag kl. 11 – 15.

Til slut vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et velsignet nytår!

Jette Aarestrup Kruse.