Dryp fra bestyrelsen – v/ formand, Malene Nygaard Kristensen

På vej mod 150 nye medlemmer i 2020.

Midt i januar måned var bestyrelsen og nogle af de frivillige samlet til en workshop om PR. Dette er et af de fokuspunkter KRIS har i dette endnu nye år. Vi vil gerne nå længere ud til de mange flere mennesker, som kan have glæde af KRIS og længere ind i de fællesskaber og sammenhænge, hvor mennesker mødes.

Vi har sat en vision om 150 nye medlemmer i år. En vision vi håber at nå sammen med alle jer, som allerede er medlemmer.

KRIS har mange vidnesbyrd om mennesker, der har fået lov til at leve på ny og som har oplevet, hvordan Gud kan røre ved det, der er brudt og ødelagt, og bringe lægedom og fred ind, hvor ingen havde troet, det var muligt. Vi forsøger at dele nogle af de vidnesbyrd, vi modtager, gennem blandt andet Nyhedsbrevet. I dette nyhedsbrev har vi også delt et – et vidnesbyrd fra en giver, som sponsorerer et af de mennesker, der har stor glæde af terapien gennem KRIS, og som gennem sponsoren kan få terapien gratis.

Der er mange flere vidnesbyrd på vores hjemmeside. Mennesker som er blevet mødt af Jesus i deres barndomstraume gennem kurset ”Helbredelse af sjælen.” Andre som gennem terapien hos KRIS har fået nyt livsmod og ny livsglæde. Mennesker som har fået forvandlet deres liv af Guds nærvær og kraft. (Se: https://kris-dk.dk/aktuelt/vidnesbyrd/)

Det er en lille del af det fantastiske arbejde, du som medlem er en del af, og min bøn er, at du også vil være med til at dele lidt af historierne herfra, så de må vække appetit og lyst hos dine venner og bekendte til at tage del i og støtte op om arbejdet ved at blive medlemmer.

Med 150 nye medlemmer har vi et langt mere stabilt grundlag for vores arbejde:

  • Vi får flere kontingenter ind årligt, hvilket vil kunne mærkes i økonomien.
  • Vi får spredt vores budskab og tilbud endnu længere ud, og kan derved hjælpe flere, der venter på at få hjælp.
  • Vi er et godt stykke over mindstekravet fra lovgivningen i forhold til at være en almennyttig forening, som kræver, at vi har mindst 300 kontingentbetalende medlemmer.
  • Forhåbentlig kan det også smitte af på antallet af gavegivere, så vi også kommer til fremover at ligge stabilt et stykke over de krævede 100 gavegivere, som giver mindst 200 kr. årligt.

I øjeblikket er vi 323 medlemmer, og på nuværende tidspunkt har vi fået 2 nye medlemmer i år. Hvis vi hjælper hinanden, tror jeg dog sagtens, at vi kan nå 148 nye medlemmer mere i løbet af 2020.

På forhånd, men af hjertet tak for din støtte og tak for din hjælp.