Trosskridt i bestyrelsesarbejdet

 

Trosskridt i bestyrelsesarbejde

Af/Malene Nygaard Kristensen

Jeg ved ikke, om I har bemærket det, men KRIS er faktisk et rigtig spændende sted. De sidste år, er KRIS vokset mærkbart. Der er større søgning af klienter, der er et voksende medlemsantal og gavegivere, der ruller flere penge gennem organisationen, og vi har ansat en sekretær, som løbende er steget i timeantal.

I bestyrelsen kan det mærkes ved en længere dagsorden, mere arbejde i løbet af året, en fornyet gejst over organisationen og flere beslutninger. Vi ønsker at se KRIS vokse endnu mere, og det betyder, at vi løbende overvejer, hvor det er bedst at lægge pengene, hvor langt kræfterne rækker, og hvordan vi får flere ressourcer indenbords.

I det arbejde er det helt afgørende for KRIS at søge Guds vejledning. KRIS er nået hertil ved Guds nåde, rådgivning og forsyn – KRIS havde ganske enkelt ikke eksisteret mere, om ikke Gud havde villet det og været med – og vi skal ikke forlade os på os selv nu.

Vi snakker om trosskridt, om at træde ud i tro på, at Gud vil have, at KRIS vokser endnu mere, og vi bruger vores sunde fornuft og taler om de udfordringer og opgaver der ligger foran.

Vores årlige sommermøde i august/september er der, hvor vi dykker dybere ned i, hvor vi tror og håber KRIS er på vej hen. Vi evaluerer på status i forhold til tidligere visioner, og vi identificerer udfordringer, milepæle og ændrede retninger.

I året der følger, bruger vi så kræfterne på at komme så langt videre, som det er muligt, men hele tiden er det Guds tempo, vi ønsker at følge. Vi går i tro, i forhold til menneskelige ressourcer, økonomi og fremgang i Danmarks kendskab til KRIS.

Vi deler sejrene og de gode historier, som er med til at løfte troen på arbejdet, takker Gud og kigger frem mod næste skridt.

Det er et virkelig spændende arbejde.

De bedste hilsner fra Malene, formand.

PS: Skriv endelig til malene.nygaard@kris-dk.dk, hvis du også vil være med.