Trøst i en svær tid

Trøst i en svær tid.

v/ Helene Svendsen

Vi oplever alle, at nogle gange gør livet mere ondt end det plejer. Sådan er det nok for de fleste – også for terapeuter. Det sker at vores kære bliver syge, eller vi selv bliver ramt, vi prøver at give det til Gud, alligevel kan det være svært at overgive det helt, give slip på den smerte det er at være pårørende, eller stå alene med egen sygdom. Vi ser jo med vores egne øjne at det ikke ser for godt ud.

Hvor kan vi finde trøsten? Gud har lovet at være med os, vi ved det i vores hoved, men hvordan får vi det ned i hjertet? Det er en proces der må ske indeni os. Troen prøves, vi kan læse Guds ord og det kan føles som det bare er ord – jeg erkender at følelser kan vi ikke regne med. De er flygtige kommer og går. De kan sende os ud på store omveje.

Jeg oplevede at stå i en livs-storm, da jeg følte mig længst nede kom der en besked fra en nær veninde: ” prøv lige at høre denne”. (beskrevet nedenunder)

Hun vidste godt, at jeg havde en kamp, men hun vidste ikke hvor trist jeg var blevet. Det var den opmuntring jeg havde brug for.

Måske sidder du i en svær situation, med dig selv eller dine kære, så vil jeg opmuntre dig til at hente trøst i Guds ord, det kunne være gennem denne sang.

I won´t let go – (Lyries With Bible Verse) Rascal Flatts.

Matt. 8:25                    Som en storm – der bryder din vilje…

Josva 1:9                    Jeg er med dig hvor du går…..

Fill. 4:7                        Jeg vil være his dig….

Esajas 41:13                Frygt ikke jeg hjælper dig…

Åb. 21:4                      Han vil tørre hver tåre af deres øjne…

2 Mos. 14:14               Herren vil føre krigen for jer…

5 Mos. 31:6                 Jeg vil holde dig – ikke lade dig falde….

Ef. 5:8                         For engang var I i mørke, men nu er I i lys…

Salme 56: 8                 Mine tårer er samlet i din lædersæk….

Johs16:33                   Men jeg er ikke alene, Faderen er med mig….

Salme 143:4                Mit mod svigter – hjertet står stille

Matt. 8:26                    Men han sagde, hvorfor er I bange?

Rom. 8:38-39              Ingen kan skille os fra Guds kærlighed…..

Find den på You tube

https://www.youtube.com/watch?v=qA0YKJ0_Ivk

eller søg på: I Won`t Let Go med Rascal Flatts.

Sommer hilsen fra Helene C.C. Svendsen