Økonomi i en genopbygningstid

Økonomi i en genopbygningstid.

 Af/Formand Malene Nygaard Kristensen

Hvor kan penge dog fylde meget – både for få og for mange. Når der er mange, fyldes organisationen af, hvordan bliver pengene brugt bedst for sagen, og er der for få, skal organisationen tænkte nøje over, hvad er vigtigst at bevare, og hvor ”koster” det mindst at skære ned.

Det år, der lakker mod enden, har været begge dele for KRIS. Vi startede året med en god portion penge på kontoen, som skulle placeres rigtigt i KRIS’ arbejde for at KRIS fortsætter den gode fremgang vi oplever, og så de ikke begyndte at være til hindring for fondsansøgningerne. Så i foråret valgte vi at ansætte et par af de frivillige terapeuter på nogle få timer hver, samt leje et ekstra lokale, for at have bedre plads til både kontorarbejdet, kurser og terapien. Nu er vi i slutningen af året og kan se, at likviditeten ikke ser helt så godt ud, som vi gerne vil. Vi skal sætte ind med rettidig omhu, vi skal vurdere og beregne, hvad der er vigtigst, og hvordan vi holder fast i fremgangen, selvom der skal spares.

Det er en mulighed for at tænke nye tanker og en mulighed for at ændre vaner, hvor der er behov. Fremgang kommer vist sjældent som en konstant opadgående linje, men oftere som lidt frem, lidt tilbage – og heldigvis mere frem end tilbage for KRIS’ vedkommende.

Tak for al jeres støtte, gaver og bidrag i året der er gået. Tak at I har været med til at bære KRIS hertil og Tak om I også vil tænke på KRIS i julen – jeres bønner og jeres gaver er afgørende for KRIS’ arbejde. Vi i bestyrelsen vil modsat love at holde fast i rettidig omhu, bruge kræfter på at sikre en mere stabil og fast månedsindtægt og efter bedste evne sikre KRIS’ fremgang mange år endnu.