Kære Gud

Til enhver, som oplever at forkastelse er et seriøst problem i deres liv.

Rigtig  mange har fået alt for lidt bekræftelse i deres liv og opvækst. Gud kan råde bod på de savn og mangler, vi oplevede undervejs. Bønnen nedenfor handler om at hente bekræftelse hos Gud – Det store Ja! Fra vores Himmelske Fader/Far

bønnenBØN
Gud vor  Fader/Far i Himmelen!
Tak! at Du elsker mig; Tak at Du gav Jesus din søn, for at Han skulle dø i mit sted. Tak for at Han bar min synd. Tak at Han blev såret for mig. Tak at Han betalte min straf. Tak at Jesus bar forbandelse på korset for min skyld, for at jeg kan løses af enhver forbandelse i mit liv.Tak at Han blev forkastet for min skyld.
Fordi jeg kommer til dig gennem Jesus,  er jeg ikke forkastet af dig. Så er jeg ikke uønsket eller udelukket fra fællesskab med dig. Du elsker mig virkelig. Jeg er virkelig dit barn. Du er virkelig min Fader/Far. Jeg har hjemme i din familie. Jeg hører til den bedste familie i universet. Himlen er virkelig mit hjem. Jeg tilhører virkelig dig. Tak at Du er god imod mig. Tak – Tak o Fader/Far , jeg priser dig og ophøjer dit navn. Amen.

  1. Lad Helligånden hjælpe dig med at vise dig, hvor du er blevet såret ved forkastelse.
  2. Tilgiv mennesker, som har såret dig. Brug Jesus som mønster. (Han bad om tilgivelse for sine forfølgere)
  3. Læg fra dig alle de destruktive frugter, som forkastelsen har medført. Vrede, bitterhed, had, skuffelse og oprør.
  4. Accepter, at Gud har accepteret dig i Kristus.
  5. Accepter dig selv.

– Mogens Svendsen