Guds suveræne indgreb

Guds suveræne indgreb, – ledelse og omsorg, – midt i fortvivlelse.

Det som jeg her deler med dig, er en fantastisk oplevelse, hvor Gud har ledt mig i en helt konkret situation, – opmuntret og talt til mig, når jeg i min nød har bedt og råbt til ham, – søgt hans nærvær, og lyttet til ham.

For de som ikke ved det, så mistede jeg min kære hustru, Frida for ca. 3 mdr. siden. Så jeg gennemlever en rigtig svær alenetid, – med rigtig mange ubesvarede spørgsmål !

Frida og jeg satte her i foråret vores sommerhus på Thyholm til salg, – og så har det ellers været udlejet i sommer. – Jeg var for nu 2 mdr. siden der oppe, for at tjekke det op efter udlejningsperioden, og slå græsplæner og andet. Efter det gik jeg en tur ned til stranden og opdagede her at min båd, – som har sin plads der, – ikke var der. – Det så ud til, at den ikke havde været bundet forsvarligt fast af de, som sidst havde benyttet den, og at den havde revet sig løs, var gledet ud i fjorden, og drevet bort. – Det blev det hele jo ikke bedre af.

Når jeg nu var der alene, – så gav det ikke mening at være i sommerhuset. Jeg var rigtig, rigtig ked af det, så jeg gik ind i huset til sofaen, – bøjede mine knæ der, – grædende og med tårefyldte øjne i min nød, – bad og råbte til Gud: – om hjælp til at få sommerhuset solgt snarest muligt! – For mange sommerhuse i det område, tager det 2 – 3 år at sælge.

!!!!!! Inden 24 timer næste dag tidligt på formiddagen, ringede ejendomsmægleren og sagde at: ”Nu havde han seriøse købere som gav et bud”. – Jeg lagde en pris, som køberne accepterede.

Herefter mødtes jeg med køberne i Struer 3 dage senere, for at underskrive salgskontrakten. Min båd var jo borte, så jeg havde tænkt mig efterfølgende at køre lidt rundt ved Limfjorden om eftermiddagen, for om muligt at finde min båd. – Det min tro rakte til var, at jeg havde taget trailer og reb med, til at trække båden op fra en strand, et eller andet sted hvis jeg fandt den. – Jeg var godt klar over, at der ligger 1000 både rundt ved Limfjorden og den kunne ligeså godt ligge oppe ved Sallingsund eller Mors, eller på fjordens bund, som et andet sted. – Jeg var klar over, at det var som at finde en nål i en høstak.

Men!!!!- Jeg kører over Oddesundbroen til Thyholm og kommer til et skilt, hvor der står HAVNEN!!! Her får jeg en tilskyndelse fra Gud, ”Drej til højre her!”. – Jeg bremser op og kører ned mod havnen, (her har jeg aldrig været, eller tænkt at se efter den). – Jeg ser nogle større både ligge i vandet ved havnen og parkerer her, hvorefter jeg oplever Gud sige: –”Gå længere ned ad vejen her!” – Hvilket jeg så gør. – Den første båd jeg ser her ligner en 12 fods Limbo, nøjagtig som min. -Jeg går hen til den og ser, at det er min – med nummeret 17. Fantastisk! – den allerførste båd jeg af Gud bliver ledt til, – ca. 8 km sydvest for det sted, hvor den er drevet fra. Og nogle flinke mennesker har båret den op på land, og årerne og ankeret var stadigt i den.

Min Himmelske far vidste jo, at den lå der! Jeg blev simpelthen så glad. -Ikke mindst for Guds fantastiske tilskyndelse og ledelse hertil. Hvis ikke jeg havde bedt og lyttet til Gud, så kunne jeg have løbet rundt deroppe endnu, og måske ikke fundet den! – Og spildt så meget tid af mit kostbare liv. Jeg takkede Gud og råbte HALELUJA!!!!!! -Og så talte Gud så stærk til mig, at ”han vil lede mig, også nogle gange så konkret, – i livet fremover i alle ting, – også det som jeg på nuværende tidspunkt ikke kan se nogen vej i, har han en vej -når jeg lever i hans nærvær, beder og lytter til ham og hans signaler!

Livet med Gud er et udfordrende og spændende liv, —især når man er helt tæt inde i hans nærvær, og oplever og mærker hjerteslagene fra hans kærlige og omsorgsfulde faderhjerte! —— Det er helt vildt fantastisk!!!!!!!!

Det som jeg oplever i denne tid er at: – Jeg må aktivere min tro! – Kan man det? – Ja! Hvordan? At jeg søger dybere ind i Guds nærvær, – give det næring ved Guds ord, – og lytter til ham. Når man er i det dybeste mørke og fortvivlelse, har man endnu mere brug for Guds lys over situationerne. Gud ved det! – Gud ved, hvad jeg har brug for: – At kaste mine bekymringer på Ham, – mere at tro på, – og stole på Gud i alle ting, – leve i hans nærvær i alle situationer, – nu og fremover, – altid. Lev i nutiden / forvent i fremtiden! – Vær i Jesu navn løst fra dårlige oplevelser i fortiden!

Gud velsigne Jer! Gud er en god og kærlig far!!! Salm. 23 v. 1-3

Med kærlig hilsen Peter Forum Bestyrelsesmedlem i KRIS.