Forårshilsen fra Helene

En god ven har gjort sig nogle tanker om den lidt tidlige forårstid, prøv at se med her. Det er krydret med billeder malet af samme mand, Erik Jakobsen fra Ikast.

”Optid”

Det pipper i luften

Det pibler i jorden

Det rabler for vinteren!

Det er nogle dejlige tanker Erik her har gjort sig, og tak, jeg fik lov at bruge dem!

Vi går en dejlig tid i møde, der sker så meget i naturen, der sker også meget i KRIS

Vi føler også til tider, at det er ”Optid”, det er gået fremad med økonomien og arbejdet, men ikke uden prøvelser. Det koster lidt kræfter at komme ”op af jorden”. Mange møder og mange skrivelser bliver lavet af den frivillige bestyrelse, og nu er tiden kommet, hvor vi tør tænke nye tanker om en bogholder. Det er også tid til, at nogen tager afsked med KRIS efter en lang tjeneste.

Et årsmøde venter lige om hjørnet, det bliver spændende med nye tiltag. En ting er sikkert, vi får nye kræfter hver dag. Ligesom de små blomster derude i kulden, pibler vi op igen og glæder os til arbejdet i KRIS. Lige i skrivende stund bliver et kursus med Gunhild Aaen Madsen sat i søen: ”En sund familie med traumer”.  Måske skal der lidt hjælp til for en familie, der har traumer i bagagen. Det handler om håb på en fremtid, og når vi ser de små spirer, så dufter vi, at foråret er på vej. Det håb vil vi gerne sprede i KRIS.

Vi er med på de himmelske dage med et foredrag om senfølger, følg med på hjemmesiden

www.himmelskedage.dk/program/   der sker mange spændende ting.

Kom og vær med på årsmødet d. 27 April – det bliver fantastisk, med foredrag af Jette Gross . auktion m.m.

Forårs hilsen fra Helene Svendsen