Stor glæde over nye medlemmer.

STOR GLÆDE OVER SÅ MANGE NYE MEDLEMMER PÅ FÅ DAGE.

Sommerferien begyndte med 1 uge på PLUS OASE for Mogens og jeg, og det blev en dejlig uge med god lovsang og dejlig alsidig forkyndelse. Kunne ikke lade være med at tænke ”at vi må alle blive èt” en rigtig god tværkirkelig oplevelse, megen indbyrdes kærlighed.

Jeg fik lov til at fortælle lidt om KRIS´s arbejde og viste en præsentations power point, som Bjørg har lavet til KRIS. En lidt sjov historie, for det var netop efter en OASE lejr, hun kom og sagde, at vi manglede noget, der kunne gøre et oplæg om KRIS endnu mere spændende. Det blev det så, og nu har jeg den power point med overalt, hvor jeg kommer.

Det blev en rigtig stor glæde, at der kom 19 nye medlemmer til KRIS, hvilket der virkelig var brug for, for at vi kan blive ved med at være fradragsberettiget til §8a. (gaver kan trækkes fra i skat)

STOR tak til jer nye medlemmer. Måske har I endnu ikke hørt fra os, men det er på vej. Vores forpligtigelse overfor den nye persondatalov gør det hele en smule besværligt, men det får de nye medlemmer brev om.

Vi takker Gud for jer alle – og for de gaver I giver til dette værdifulde arbejde.

Vi ser frem til et spændende efterår.

Mange hilsner fra glade KRIS medarbejdere

Helene